territori

Adolfo Osta, Marc Parrot i Jordi Palet actuaran en el V Festival EVA Pradell de la Teixeta

El festival s’ha consolidat com la mostra més important de narració i tradició oral de Catalunya

Coincidint amb el cinquè aniversari, el Festival En Veu Alta (EVA) es desplaçarà, del 4 al 6 de juliol, fins a Pradell de la Teixeta (Priorat), per oferir una programació formada per 18 propostes artístiques basades en la narració i la tradició oral més actual. Entre les propostes innovadores, destaca l’espectacle de polipoesia ‘Accident Polipoètics’, que es desenvoluparà en una cova natural, la Cova del Rector, amb capacitat per a 180 persones, situada a les afores del municipi. Reusdigital, com a mitjà col·laborador, farà el seguiment de l’EVA d’enguany.

L’EVA Pradell proposa un cap de setmana ple d’espectacles innovadors i diferents que busquen proporcionar a l’espectador "experiències úniques als emplaçaments més singulars". El divendres 4 de juliol, a les set de la tarda, l’escriptora Dolors Miquel oferirà un espectacle de poesia La que mai no es despinta. A continuació, per celebrar els cinc anys del Festival EVA Pradell, s’ha organitzat un Concurs de Tarta Tatin per a tots aquells a qui els hi agradi la cuina i el món delicatessen.

La notícia completa a Reus Digital
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia