Política

L'ANC crida els ciutadans a lliurar les dades fiscals a l'Agència Tributària de Catalunya

Diversos membres de l'Assemblea fan els tràmits per lliurar la seva informació fiscal de manera presencial i telemàtica

L'objectiu de la nova campanya és que el màxim nombre de ciutadans facilitin la seva declaració de la renda

L'assemblea Nacional Catalana ha presentat aquest dimarts la primera acció de la campanya 'Declara't a Catalunya' fent entrega de les dades fiscals a l'Agència Tributària de Catalunya (ACT). L'objectiu és potenciar que el màxim de catalans lliurin a l'agència catalana una còpia de les declaracions fiscals que fan a la Hisenda espanyola.

Diversos representants de l'ANC han fet el pas aquest matí a l'Oficina de Tributs de Catalunya situada al carrer Mejía Lequerica, 12, a Barcelona, per dur a terme els tràmits per lliurar la seva informació fiscal, de manera presencial i telemàtica.

Ho han fet el vicepresident de l'ANC, Jaume Marfany, els membres del Secretariat Marcel Padrós i Andreu Porta, i els membres de la sectorial d'economistes, Xavier Vidal i David Ros. Marfany ha destacat que la campanya és una “eina més per a col·laborar en la creació de la Hisenda Pròpia”.

El coordinador de la campanya, Xavier Vidal, ha explicat que és un lliurament “voluntari i personal” que serveix perquè “el dia zero l'Agència Tributària de Catalunya pugui tenir certa informació per fer-se una idea de què pot recaptar i com”. Des de l'ANC han explicat que el gest correspon a una “duplicitat de dades” perquè la Hisenda espanyola “no vol cedir-les”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia