territori

Matías Platero confirma que jugarà al Reus Deportiu la propera temporada

Marc Coy serà el proper fitxatge

El jugador argentí Matías Platero, actualment a l'equip del Valdagno italià, jugarà al Reus Deportiu la propera temporada. Així ho ha confirmat Platero  en declaracions a La Xarxa, qui ha dit que "només falten petits detalls, i poc més". Platero no vol "fer perdre el temps a ningú" i assegura que entre aquest dijous i divendres "es farà oficial". D'aquesta manera, Platero es converteix en el primer fitxatge roig-i-negre per al curs 2014-15.

El jugador era un dels preferits del tècnic Alejandro Domínguez per substituir a Jordi Adroher en la línia ofensiva de l'equip. A més, l'avala l'experiència d'haver jugat al Reus Deportiu del 2007 al 2009, on va aconsegur una Copa d'Europa i un Campionat del Món de Clubs. Platero ha explicat que "a l'OK Lliga és on em sento millor, i per diversos motius no m'hi vaig poder quedar, però ara tinc l'oportunitat de tornar i la vull aprofitar". En aquest sentit, l'argentí explica que "únicament faltar dir sí".

Platero reconeix que el Reus Deportiu "és un dels millors equips de la competició", i recorda la seva pista com "una de les de més pressió". El jugador anima al públic a que torni a anar al Palau d'Esports en aquest darrers partits, perquè "de ben segur els jugadors ho agraïran".

La notícia completa a Reus Digital
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia