Societat

El xup-xup de Blanes

Durant tot el mes de juny disset restaurants de Blanes ofereixen el menú de les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix

Disset restaurants de Blanes s'han adherit aquest any a les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix, que es faran durant tot el mes de juny. Els preus dels menús oscil·len entre els 30 i els 45 euros, preu ajustat, segons va explicar el propietari del restaurant La Llotja, Eugeni González, en la presentació d'ahir. “De vegades el primer que veiem és el preu, però si valorem el que es dóna és barat”, va assegurar. González, que va donar tants detalls de com elaborar un bon suquet de peix que gairebé se sentia el xup-xup del sofregit, no es va estar de fer una reivindicació, aprofitant la presència de l'alcalde, Josep Marigó, en la presentació. “Falten més places de pàrquing, que molts clients em diuen que els costa més el pàrquing que el menú”, va recriminar-li. Per González, la campanya és positiva per donar prestigi a Blanes, i per guanyar clients que habitualment no visiten la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia