Política

Jiménez, cap de llista del PSC a Platja d'Aro

L'assemblea socialista ratifica la seva candidatura, l'única, per unanimitat

El nou portaveu del grup municipal del PSC al ple de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménez, va ser ratificat dijous a la nit com a cap de llista del partit per als comicis municipals de l'any vinent. La candidatura de Jiménez, de 34 anys i primer secretari de l'agrupació socialista de la Vall d'Aro, va ser l'única que es va sotmetre a la votació de l'assemblea de militants, que la va aprovar per unanimitat.

El partit ha apostat per un relleu generacional, i la fins ara portaveu, Dolors Padilla, que havia encapçalat la llista municipal del PSC des del 1999, no va voler aspirar a la reelecció, com ja apuntava la setmana passada després que ella mateixa i l'anterior número dos, Martí Duran, donessin pas a Jiménez com a portaveu i a la regidora Mònica Ríos com a segona del grup. El nou candidat va lloar la feina feta per Padilla al consistori, que va culminar entre el 2010 i el 2011, durant l'any d'alcaldia socialista.

Jiménez apostava ahir en les xarxes socials per “treballar i construir projecte”, quan falten dotze mesos per als comicis. El nou cap de llista avança que Ríos ocuparà un lloc destacat en la candidatura, tot i que el procés per confeccionar la nova llista encara no s'ha iniciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia