Política

Isabel Bonig, nova secretària general del PP

El president Fabra s'ha reunit amb els barons de les tres demarcacions i l'alcaldessa de València per a prendre la decisió

L'actual consellera d'Infraestructures substituirà Serafín Castellano que podria ser nou delegat del govern espanyol

La consellera valenciana d'Infraestructures i Habitatge, Isabel Bonig, serà la nova secretària general del PP valencià, segons ha informat el partit a través d'un comunicat, que ha indicat que el seu nom serà proposat a la junta directiva dels populars. La decisió s'ha produït després d'una reunió celebrada aquest dilluns entre el president del PPCV, Alberto Fabra, els barons de València, Alacant i Castelló –Alfonso Rus , José Císcar i Javier Moliner– així com l'alcaldessa de València, Rita Barberá . La reunió ha analitzat els resultats electorals de les Europees sobre els quals el PP assenyala que “no es mostra satisfet”. Bonig substituirà Serafín Castellano, que podria ser nou delegat del govern espanyol al País Valencià.

Durant la reunió, s'han estudiat i analitzat “de forma seriosa i profunda des de tots els àmbits els resultats electorals ja que, com és sabut, al PPCV no està satisfet amb els resultats obtinguts en les passades eleccions europees, tant a nivell nacional com autonòmic”, assenyala el partit. El PP recorda però que “ha estat la força més votada a la nostra comunitat en aquestes eleccions, el que demostra que és el partit que aporta el millor projecte per a la Comunitat Valenciana”. És en aquest sentit, i segons el comunicat, que els assistents a la reunió han acordat “des de la unitat, la coordinació i el compromís exprés”, elevar a la junta directiva del partit que Isabel Bonig assumeixi les funcions de la secretaria general del PPCV.

Isabel Bonig va ser escollida alcaldessa de la Vall d'Uixó (Plana Baixa) l'any 2007 amb majoria absoluta i va guanyar novament amb majoria absoluta les eleccions de 2011 al seu municipi. Des de l'any 2011 és consellera d'Infraestructures, Territori i Habitatge de la Generalitat Valenciana en el darrer govern del president Camps. Bonig va abandonar el càrrec després de ser nomenada consellera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia