Política

El socialista Rafa García investit com a alcalde de Burjassot

Ha promés no deixar de banda cap dels problemes que reivindica la ciutadania

En compliment del Pacte de Governabilitat signat l'11 de juny de 2011 per les forces polítiques que a hores d'ara configuren l'equip de govern municipal (PSOE, Compromís i Esquerra Unida), hui ha estat proclamat nou alcalde de la vila Rafa García, cap de llista i síndic portaveu d'aquest partit polític al consistori d'aquesta localitat de l'Horta.

Tots tres síndics, han destacat a la sessió extraordinària que ha tingut lloc durant aquest matí a la vila, el treball conjunt i coordinat que ha fet possible que Burjassot encetara un caminal democràtic que és tingut en compte per altres localitats del País Valencià.

La idea política del nou alcalde socialista rau en la continuïtat i és per això que ha promés no deixar morir cap de les reivindicacions que aquesta localitat té per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania en el seu conjunt.

Ha promés no oblidar els temes d'infraestructura, les dotacions escolars i el problema de la contaminació acústica que genera la CV-35 i el Metro al seu pas pel terme municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia