Serveis

Tren i bus amb un únic bitllet a Tarragona

Es considerarà un transbord i no serà necessari pagar un altre trajecte

La integració tarifària del servei de rodalies a les comarques de Tarragona, que entrarà en funcionament dilluns que ve, dia 16, també inclourà els viatges en transport públic a la ciutat de Tarragona. La compra d'un abonament o un bitllet del servei ferroviari de les línies de rodalies RT1 i RT2 permetrà a l'usuari que arribi a la ciutat pujar a un autobús de l'Empresa Municipal de Transports Públics (EMT) de Tarragona sense que hagi de pagar un altre trajecte, ja que es considerarà un transbord.

A més, segons va informar l'Ajuntament de Tarragona, la posada en marxa de la integració tarifària al sistema ferroviari permetrà reduir els preus entre un 16% i un 68%, depenent del tipus d'abonament o bitllet. El nou sistema tarifari s'anirà implantant de forma progressiva a tots els municipis que formen part del servei de rodalies ferroviari, és a dir, entre Reus i Tarragona (RT1) i al corredor l'Arboç-Tarragona-Cambrils-l'Hospitalet de l'Infant (RT2).

Des de l'any passat, l'EMT disposa d'una parada a la mateixa porta de l'estació de trens de Tarragona per facilitar la intermodalitat tren-autobús, amb el pas de les línies 21, 23 i 41. L'ampliació del sistema d'integració tarifària significa, pel consistori, “un pas més en la millora del transport públic municipal i en el foment d'una mobilitat sostenible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia