Urbanisme

Queixes veïnals per l'estat del viaducte del tren a Girona

Diuen que la regidoria de barri “en culpa Adif” i que no han fet cap gestió per resoldre'ls el problema

L'associació de veïns Figuerola-Bonastruc va denunciar ahir l'estat del viaducte a la zona del carrer Bonastruc, i “la indiferència” que han trobat en la regidora de barri, Marta Madrenas, per resoldre el tema. Segons el president de l'entitat, Miquel Font: “Fa temps que reclamem que actuïn per evitar les goteres que s'hi fan durant dies cada cop que plou, i per il·luminar millor aquesta zona.” La paciència dels veïns s'ha acabat quan han vist que s'han pintat algunes de les columnes del viaducte, dins el projecte d'art urbà Milestone Project, i quan han llegit que per fer-ho ha fet falta el consentiment d'Adif: “Sempre que reclamem s'excusen dient que costa molt parlar amb Adif, però és veu que per a això del Milestone no han tingut cap problema”, manifesta Font, que considera “un greuge comparatiu” el tracte rebut.

El president de l'associació diu que fins i tot ells mateixos van presentar alguna proposta per eliminar les goteres: “Es tractava de posar unes canaleres als llocs on n'hi ha més, com ara damunt el pas de vianants al davant de l'escola Bruguera. Però no va haver-hi maneres.” Per altra banda, demanen “més il·luminació”, i recorden que en aquesta zona s'hi practica sovint botellón, i que hi ha hagut robatoris “i també alguna violació”. Aquest diari va contactar ahir amb la regidora Madrenas per tenir la seva versió, però va declinar opinar fins a disposar de tota la informació de les àrees encarregades de gestionar les demandes dels veïns.

LA FRASE

Sempre s'excusen dient que costa parlar amb Adif, però per al Milestone no han tingut cap problema
Miquel Font
president de l'associació de veÏns Figuerola-bonastruc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia