Política

Anglada, Nebrera i Marfany, clouen el cicle del 9-N a les Planes

El percentatge de suports al sí sí a la consulta del 9-N no depèn tant d'una xifra, sinó sobretot de la negociació prèvia amb la Unió Europea per al seu reconeixement. Ho va afirmar, divendres passat, el periodista Martí Anglada, en el segon i últim col·loqui del cicle sobre la consulta organitzat a les Planes d'Hostoles per l'Ajuntament i l'emissora local. Anglada es va manifestar totalment convençut que els catalans podran votar amb alguna de les fórmules possibles.

L'advocada Montserrat Nebrera va fer una crida a aprofitar el moment històric que suposa poder decidir a favor d'altres maneres de fer política i de governar un país. I el vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Jaume Marfany, va insistir que els catalans han de prendre consciència que el país és al davant d'una ocasió històrica, que, si fracassa, no es tornarà a presentar fins dintre de cinquanta o setanta anys. Per això, va demanar a tots els qui tenen clar el procés que convencin la bossa d'indecisos que hi ha, “si convé, un a un”. Els assistents al col·loqui va demanar sobre el cens per la consulta i, entre altres coses, pel paral·lelisme amb Escòcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia