cultura

Tempo sota les Estrelles té també cine i vermut

El cicle de concerts tindrà lloc del 24 de juliol al 5 d'agost a la plaça dels Jurats

La sisena edició del cicle de “música, menjars i vins” Tempo sota les Estrelles tindrà lloc del 24 de juliol al 5 d'agost a la plaça dels Jurats de Girona. Aquest any el cicle organitzat per l'associació cultural Cinètica+ inclourà sis concerts de jazz, swing, gospel i altres estils afins, que es podran acompanyar amb un sopar servit pel Pop Up Restaurant d'El Ginjoler i una selecció de vins triats per Parxet.

Com a novetat d'aquest any, les nits del 25, 27 i 29 de juliol es projectaran alguns títols emblemàtics del cinema mut, en col·laboració amb el Museu del Cinema i com activitat complementària de l'exposició Estrelles del silenci. Seran projeccions gratuïtes de The Circus, de Charles Chaplin; The Cameraman, de Buster Keaton, i El hombre mosca, de Harold Lloyd. A més, els diumenges 27 de juliol i 3 d'agost, al migdia, hi tindran lloc sessions de vermut jazz, també amb música en directe.

La programació de concerts començarà el dijous 24 de juliol amb Los Mambo Jambo, la banda barcelonina de rock'n'roll i rhythm'n'blues formada per Dani Nel·lo (saxo), Mario Cobo (guitarra), Ivan Kovacevic (doble baix) i Anton Jarl (bateria).

El 26 de juliol arribarà a Tempo sota les Estrelles el gospel del cor gironí Gospelians, molt popular per la seva participació a Oh Happy Day, i el 28 de juliol hi actuarà el camaleònic cantant i actor Bruno Oro, que presentarà el seu últim disc, Viatge de l'home que esternuda.

El 30 de juliol hi haurà una bona dosi de fusió flamenca, amb el guitarrista Diego Cortés i el seu nou projecte, Kejaleo, i el divendres 1 d'agost la cantant Elena Gadel presentarà els temes del seu últim disc, Delicada.

El dimecres 5 d'agost tancarà el cicle el cantant camerunès Emmanuel Djob, una de les revelacions de l'última edició de la versió francesa del programa The Voice, que oferirà a Girona un homenatge molt especial a Ray Charles, acompanyat per la Jove Big Band de Girona. Els concerts començaran sempre a les 22.30 h i les entrades ja són a la venda, per 11 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia