Keko rescata el Sant Andreu al Camp d'Esports

L'exjugador del Lleida marca el gol de l'empat a un quart d'hora del final del derbi

El conjunt blau, contra pronòstic, va ser superior en línies generals al seu potent rival

Emili Vicente
TÈCNIC DEL LLEIDA
«Ha estat una llàstima, perquè hauríem pogut guanyar aquest partit. No hem estat prou encertats a dalt i no hem estat capaços de materialitzar algunes ocasions per fer el segon»
Natxo González
TÈCNIC DEL SANT ANDREU
«Estem molt satisfets amb aquest punt, perquè se'ns ha posat el partit costa amunt. Crec que és el resultat més just»

El Lleida no va poder passar de l'empat en el seu debut de la temporada contra un Sant Andreu que no va tenir tant d'encert cara a porteria com d'entrada es pensava, sobretot si ens atenem a l'últim partit oficial que havien disputat els andreuencs (0-3 al camp de la Grama en la primera eliminatòria de la copa del Rei).

Els lleidatans van fer el millor partit des que es van posar a treballar ara fa un mes i mig i van sorprendre els quadribarrats desplegant un joc de toc i precís. Mentrestant, pacients, els barcelonins esperaven iniciar alguna jugada perillosa al contraatac. Però malgrat el domini dels blaus durant la primera meitat, el premi del gol no arribava malgrat que d'oportunitats n'hi va haver unes quantes. El 0-0 va imperar, doncs, fins al temps de descans.

No va ser fins després de la represa que el Lleida va obtenir el fruit al seu joc. Una jugada del debutant Xavi Jiménez, fent la diagonal de dreta a esquerra, va habilitar al davanter Marc Sellarés perquè aquest inaugurés el marcador (1-0) en el minut 53. A l'atacant només li va fer falta encreuar la pilota davant Morales per avançar els d'Emili Vicente.

Després del cop, el Sant Andreu va mentalitzar-se i va reaccionar amb força eficiència. Keko –futbolista que no va passar la millor de les seves etapes quan defensava la samarreta del Lleida– qui havia de ser, si no, va anotar el gol de l'empat després d'una bona assistència d'Aday, que havia entrat al camp en el segon temps. El gol va suposar una autèntica galleda d'aigua freda per a un Lleida que es veia ja amb els tres punts al sac i amb una victòria que hauria esvaït tots els dubtes generats durant la pretemporada. El Sant Andreu, per la seva banda, va sortir del derbi català més satisfet, conscient que, en aquesta categoria, empatar un partit que està mig perdut fora de casa sempre és un mal menor.

LLEIDA
1
SANT ANDREU
1
LLEIDA:
Eduardo, Ibai Rejas, Galiano, Jon Moya, Dani Marín, Jaume, Jerson, Xavi Jiménez (Urrea, 87'), Miki, Figuerola (Jesús Imaz, 65'), i Marc Sellarés.
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano (Amarilla, 69'), Rueda, Abraham, Xavi Moro, Dani Martí, Lanzarote, Miguélez (Marcos, 84'), Tarradellas (Aday, 69') i Keko.
GOLS:
1-0 (53') Marc Sellarés. 1-1 (75') Keko.
ÀRBITRE:
García Castillo (col·legi valencià).
T.G.:
Targetes grogues a Miki, per part de Lleida; i a Luso, Moyano i Keko, per part del Sant Andreu.
T.V.:
Al visitant Dani Martí (88') per doble amonestació.
COMENTARI:
1.715 espectadors al Camp d'Esports de Lleida.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.