Urbanisme

Fan el túnel de la via verda a Montfullà

Servirà per eliminar un dels principals punts negres de la xarxa

Les obres s'inicien després de diversos retards

Les obres per construir un túnel per sota l'N-141e entre Bescanó i Salt, a l'altura de Montfullà, ja han començat. Ja fa uns dies que una màquina està treballant al lateral de la carretera, just al punt on hi ha actualment la intersecció amb la via verda, per a la construcció del nou pas subterrani, que ha de garantir la seguretat dels usuaris de la via verda.

De moment s'està aplanant aquest lateral i s'ha enderrocat una construcció en desús. El pas següent serà desviar una canonada d'aigua provinent de Susqueda i posteriorment construir un desviament temporal de la carretera per al temps que durin les obres per fer el túnel (uns quatre mesos). L'obra té un pressupost previst de 330.000 euros i és una reivindicació de fa anys dels usuaris. Aquesta intersecció de la via verda amb la “carretera de la vergonya” és un dels principals punts negres de la xarxa de vies verdes, segons el consorci que les gestiona. El 2007 un ciclista va perdre la vida en aquest punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia