Serveis

CiU vol aparcament a l'antic camp dels Pins de Blanes

El principal grup de l'oposició demana que l'espai pugui ser per a 300 cotxes a partir de l'1 d'agost

L'equip de govern hi trasllada les atraccions de fires la setmana vinent i no n'ha definit l'ús futur

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Blanes proposa que el vell camp de futbol del Pins, que s'està enderrocant, sigui utilitzat com a pàrquing gratuït per a cotxes. El portaveu de CiU, Quim Torrecillas, considera molt útil que, a partir de l'1 agost, es destini l'antic terreny de joc a aparcament per a uns tres-cents vehicles

La setmana que ve, l'espai dels Pins serà l'emplaçament de les atraccions de fires per a la festa major. Així ho ha decidit l'equip de govern, del PSC, que no ha definit l'ús futur de l'antic camp de futbol. L'alcalde, Josep Marigó, ha avançat que més endavant s'hi instal·larà un circ.

CiU presentarà una moció en el proper ple de Blanes en què es demana que la zona dels antics camps de futbol del Club Deportiu Blanes sigui apte per a aparcament. “En aquest espai s'hi situaran les atraccions de festa major, fet que prova la facilitat d'accés rodat en aquest espai, ja que hi accediran camions de gran tonatge”, s'assenyala en un fragment de la moció.

Futura zona hotelera

Torrecillas explica que els terrenys del camp dels Pins formen part d'una zona qualificada en el futur com a zona hotelera. Abans que això sigui una realitat –sosté el portaveu convergent–, s'hauria de pal·liar la falta d'aparcament gratuït al poble utilitzant els Pins. Els equips de futbol es traslladaran a la ciutat esportiva a partir del setembre.

En el darrer ple municipal, el dijous 26 de juny, Torrecillas va fer un prec per demanar l'ampliació d'aparcaments gratuïts al sector dels Pins, però l'alcalde, Josep Marigó, li va demanar que havia de demanar informes tècnics. En el text de la moció de CiU, es proposa que s'informi els veïns, els càmpings, els botiguers i els comerciants d'aquesta possibilitat. Ahir aquest diari no va poder localitzar el batlle blanenc.

LA FRASE

Al camp hi haurà les atraccions de la festa, per tant, hi podria haver cotxes en el futur. L'aparcament és un dels problemes de Blanes
Joaquim Torrecillas
portaveu de ciU a blanes

ICV-EUiA i la moció a favor d'un futur ateneu

En l'últim ple, ICV-EUiA va veure aprovada la moció en què demanava que s'estudiés la possibilitat que la part d'edificis del camp del Pins (vestidors i graderia) sigui en el futur un ateneu. Ho va exposar Víctor Catalan, que va recordar espais públics tancats, com ara la llotja antiga. La moció es va aprovar amb els vots dels ecosocialistes (4) i dels vuit regidors del PSC. CiU (5 edils) i el PP (3) hi van votar en contra – la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega, no hi era.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia