Societat

Clam per la contractació pública de qualitat

El sector social reclama una contractació pública no regida pel preu

Patronals, entitats, sindicats i col·legis professionals del tercer sector social van signar ahir un document en què es reclama a l'administració que es canviï la manera de valorar les contractacions públiques, ja que, segons afirmen, actualment només es tenen en compte criteris purament econòmics.

Amb aquest acord, que ja s'ha enviat a la Generalitat, es vol “garantir la qualitat dels serveis i de l'ocupació del sector i preservar la sostenibilitat del sistema d'atenció a les persones”, va dir el vicepresident de La Confederació, una patronal que engloba 1.200 organitzacions socials no lucratives.

Aquesta patronal i La Unió, Acesap, Asade, Upimir, Acellec i la Taula del Tercer Sector Social han estat les signants de l'acord, i exigeixen la millora mitjançant criteris avaluables a través d'un judici de valor que sigui més complet que el supeditat a l'oferta econòmica, actualment anormalment baixa i desproporcionada. A més, s'ha demanat que s'estableixin mecanismes per comprovar que el servei s'executi segons les condicions establertes

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia