Economia

Can Vies recapta 90.000 euros en aportacions

El col·lectiu de Can Vies va acabar ahir la seva campanya de micromecenatge havent ingressat 89.760 euros, gairebé 20.000 més dels 70.000 que s'havia fixat com a objectiu, amb aportacions d'entre 10 i 2.500 euros. De la quantitat que preveien recaptar, els activistes volien destinar 40.000 euros a la reconstrucció del que queda del centre social ocupat, que un cop desallotjat, el 26 de maig, va ser derruït parcialment per l'empresa pública TMB, propietària dels edificis, abans que l'alcalde, Xavier Trias, ordenés aturar l'enderroc perquè s'acabessin les protestes i aldarulls que es van desencadenar com a resposta al desallotjament. Els altres 30.000 euros que esperaven recaptar anaven destinats a la defensa del 73 detinguts pels aldarulls. Ara tenen més diners dels previstos tant per als assumptes legals com per a la reforma.

De moment, però, no hi ha cap permís per tirar endavant aquestes obres, tot i que fins ara l'Ajuntament ha aplicat la màxima del deixar fer, i els activistes ja han avisat que les faran igualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia