cultura

Número 100 de l'‘Esguard'

Esguard, la revista setmanal d'informació general per a dispositius mòbils IOS i Android, està a punt de complir el número cent. Nascuda l'Onze de Setembre del 2012, la revista de continguts multimèdia va treure ahir el número 99 amb un recull de les deu millors portades publicades fins ara. Les portades de l'Esguard tenen la particularitat del moviment i molts cops també so, de manera que s'aprofiten totes les potencialitats multimèdia dels dispositius mòbils. Les deu portades seleccionades per a l'especial 99 inclouen les protagonitzades pels actors Montserrat Carulla, Quim Masferrer o el divulgador de l'òpera, Ramon Gener, entre d'altres, a banda de les portades creades especialment pels il·lustradors Xavi Ramiro i Perico Pastor.

Experiència pionera

El director de la revista Esguard, Germà Capdevila, destaca la importància d'arribar al número cent, ja que confirma “el creixement d'una publicació pionera que ja ha consolidat més de 15.000 descàrregues setmanals i més d'un milió de descàrregues acumulades des del primer número”. “És una xifra molt emocionant per a una publicació”, afegeix Capdevila. La celebració del número 100 serà a la tardor amb una festa que reunirà els protagonistes de les portades, l'equip i col·laboradors, i els lectors que resultin guanyadors del concurs que es farà durant l'estiu. Per participar-hi, cal fer-se una foto amb un rètol que digui #Esguard100 i compartir-la a les xarxes socials amb aquesta etiqueta. L'Esguard es publica cada dimecres i inclou converses amb personalitats de tots els àmbits. Els diumenges s'emet una versió televisiva de la conversa al canal El Punt Avui TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia