Serveis

Desarticulen una xarxa de falsificació de targetes de metro

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones acusades de falsificar i de distribuir títols falsos de transport de l'àrea metropolitana de Barcelona. La investigació va arrencar al novembre arran d'una denúncia de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), l'ens públic que gestiona la xarxa integrada de transport públic, que havia detectat un increment del nombre d'usuaris que feien servir títols falsificats de diferents tipologies (T-10, T-50/30, T-Mes i T-Jove) i d'alta qualitat. Els membres de la xarxa venien els títols a usuaris a un preu inferior a l'oficial amb l'argument que els obtenien més barats perquè tenien familiars o amics que treballaven en les empreses operadores del servei.

La policia ha localitzat el taller de falsificació en un domicili d'Esplugues de Llobregat i ha fet quatre detencions. Tres dels detinguts formaven “un grup criminal perfectament coordinat” i el quart, tot i no formar part de la xarxa, es dedicava al mateix, segons la policia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia