Política

Girona aprova la moció de suport a la consulta del 9-N

Els regidors de CiU, PSC, ICV, CUP i els tres no adscrits hi voten a favor i els del PP, en contra

L'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, destaca que “el món local està al costat del procés”

L'Ajuntament de Girona ha aprovat aquest divendres vespre la moció en suport de la consulta del 9-N amb la majoria dels vots de tots els grups municipals. CiU, PSC, ICV, CUP i els tres regidors no adscrits- tot hi han votat a favor i els regidors del PP ho han fet en contra i han abandonat el ple després de la votació.

Més de 150 persones han seguit el plenari mitjançant la pantalla gegant que s'ha instal·lat a la Plaça del Vi de Girona, davant del consistori. Els ciutadans han ovacionat els regidors partidaris de la consulta amb crits “d'independència” quan aquests han sortit de l'Ajuntament.

“El món local està avui inequívocament al costat del procés, no tenim por, no fallarem ni ens resignarem”, ha assegurat l'alcalde Girona –i membre de l'AMI– Carles Puigdemont. “En les setmanes que venen, els ajuntaments com el de Girona serem peces claus i col·laboradors necessaris i entusiastes de la organització de la consulta”, ha conclòs

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia