Serveis

Queixes a Lloret i Tossa perquè Endesa vol tancar un centre

La moció aprovada de manera unànime dijous a l'Ajuntament de Blanes en contra del tancament d'un centre d'Endesa a Palafolls ha tingut continuïtat a Lloret i Tossa, on hi ha hagut les mateixes queixes. Els tres consistoris de la Selva marítima es queixen que l'eliminació del centre de Cobra Instalaciones y Servicios, empresa subcontractada per Endesa, a Palafolls (Maresme), farà que en les emergències elèctriques als seus municipis s'endarrereixi l'activació del servei.

En un comunicat de premsa, l'equip de govern de Tossa (Tossa Unida i el PSC) afirma que una avaria elèctrica a la vila podria trigar més de dues hores i mitja a ser atesa perquè el personal que hauria d'intentar resoldre-la vindrà, a partir del 13 d'octubre, de Begur, a 90 km de Tossa, o de Granollers, a 75 km.

A Lloret, un acord de la junta de govern de dilluns va determinar instar Endesa a no tancar el centre de Palafolls i que “compleixi de manera efectiva els temps de resposta a les incidències de Lloret”. A Lloret, a més, han enviat un requeriment a Endesa Distribución per les deficiències de l'estació transformadora del carrer Josep Lluhí i un altre a Telefónica pel mal servei al Rieral. L'oficina d'informació al consumidor atén les queixes i aconsella els afectats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia