Política

Poblenou del Delta comença a ser groc en suport al 9-N

Totes les cases del poble es pintaran d'aquest color en una acció reivindicativa que culminarà avui

Ahir es van començar a pintar de groc les cases de Poblenou del Delta com a part de les accions de la iniciativa País groc, que s'emmarca en la campanya Ara és l'hora de suport a la consulta del 9-N. La iniciativa és oberta a la participació de tothom i pretén visualitzar “la capacitat del treball col·lectiu com a element per assolir les fites marcades”. De fet, s'ha triat el groc per pintar tot el poble perquè és el color que identifica la campanya per la independència de Catalunya des del primer moment. Tot i que les feines ja van començar ahir, el gruix serà avui, quan al matí començarà la jornada central de la pintada amb una concentració a la plaça de l'Ajuntament. Cap a dos quarts de dues de la tarda se celebrarà l'acte principal de l'acció, en el qual participaran, entre d'altres, les presidentes d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, respectivament; el cantautor Lluís Llach; els actors Manel Barceló, Sergi Mateu i Miquel Gelabert, o els escriptors Xavier Bru de Sala, Julià de Jòdar i Roser Amills.

També el Festival de Cinema de Sitges col·locarà, durant la clausura, una catifa groga per la qual circularan les estrelles del certamen. I ahir al vespre també estava previst il·luminar de color groc el pont penjant d'Amposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia