Administracions

Obres a l'oficina de turisme de Blanes

L'Ajuntament destina 32.065 euros de la taxa turística a fer-hi millores

L'Ajuntament de Blanes destinarà 32.065 euros a reformar l'oficina de turisme de la plaça Catalunya amb l'objectiu de fer-la més gran, còmoda i atractiva per als seus usuaris. Durant l'estiu complementa aquesta funció amb l'oficina que està situada al cor de la zona turística, on es troben la major part dels allotjaments de la ciutat, a la plaça dels Càmpings del barri dels Pins. La remodelació es finançarà amb la taxa turística que percep el municipi. L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, va destacar que es pretén “adequar-la als temps que vivim i fer-la més atractiva, no tan sols de cara als visitants de Blanes que s'hi adrecen per obtenir informació, sinó també per als treballadors que els han d'atendre, que guanyaran en espai i comoditat”.

El termini d'execució previst de les obres, un cop s'hagi fet tot el procediment administratiu previ, és d'un mes i mig. El projecte està en període d'exposició pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia