Serveis

Els miniclubs de les platges de Lloret han tingut 8.973 usuaris

El servei s'inclou en el programa de dinamització de platges, durant l'estiu

Els miniclubs de les platges de Lloret i Fenals han tingut un total de 8.973 nens i nenes durant l'estiu. Al mes de juny, el miniclub de Lloret va atendre 438 nens i nenes; el mes de juliol, 1.557; el mes d'agost, 2.115, i el mes de setembre, 573. Pel que fa al miniclub de Fenals, que està operatiu els mesos de juliol i agost, es varen atendre 1.925 persones el primer mes i 2.365 el segon. Quant als estats de procedència, els tres principals coincideixen en els dos espais. En primer lloc, hi ha l'espanyol, seguit del rus i del francès. La majoria dels usuaris tenen entre tres i vuit anys, i pel que fa a l'horari, els pics d'afluència es registren a primera hora del matí i a primera hora de la tarda.

El servei de miniclub s'inclou en el programa de dinamització de platges i es duu a terme des de mitjan juny fins a mitjan setembre, tot i que a Fenals només el juliol i l'agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia