Economia

L'emplaçament del centre de visitants del Gironès, en qüestió

El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va admetre dimecres en el programa Parlem-ne, de Televisió de Girona, que el centre de visitants del Gironès, a Sarrià de Ter, no és en el lloc adequat. Busquets considera que si estigués a la ciutat de Girona “treballaria tres o quatre vegades més.” El president del Consell ho justifica dient que “el principal punt d'atracció turística de la comarca és Girona” i que, per aquest motiu, el centre de visitants “a la llarga s'haurà de traslladar a la ciutat.” Tot i això, assegura que de moment no hi ha res decidit. Sí, però, que s'ha consultat a la Unió Europea (que va subvencionar l'equipament) per si era possible el canvi d'emplaçament sense perdre la subvenció, qüestió que se'ls va respondre afirmativament, diu Busquets.

El que sí que ja està més encaminat és un acord amb l'Ajuntament de Girona per fer la promoció de la comarca des de la capital, per aprofitar l'afluència turística. El president diu que han trobat bona disposició en l'Ajuntament de Girona, i espera que es pugui començar l'any vinent a treballar de manera conjunta la promoció turística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia