Economia

Eurekakids obrirà nou botigues més d'aquí a final d'any

La cadena de joguines educatives de Riudellots de la Selva fixarà el primer establiment a Mèxic

La cadena de joguines educatives Eurekakids, amb seu a Riudellots de la Selva, obrirà d'aquí a final d'any nou botigues més, entre les quals, la que estrenarà la seva presència a Mèxic. Concretament, aquest nou establiment s'obrirà a finals de novembre a Querétaro i suposarà la posada en marxa de la franquícia en un dels mercats llatinoamericans de referència. Dins el mateix mercat, al desembre es preveu l'obertura de la vuitena botiga a Colòmbia, a la població de Barranquilla. A Amèrica Llatina, Eurekakids també és present a Panamà.

Dins l'Estat espanyol, les noves obertures seran al centre comercial Gran Vía de Vigo –serà la segona botiga d'Eurekakids a la ciutat gallega–, al centre comercial Gran Plaza de la població madrilenya de Majadahonda, al centre d'Oviedo –on ja té una botiga– i, ja en territori català, a Vilafranca del Penedès.

L'empresa gironina també continua obrint botigues als seus principals mercats europeus: França i Itàlia. Així, a l'estat veí obrirà dos punts de venda a les poblacions de La Tèsta de Buc i Rouen. A Itàlia, a finals d'aquest mes mateix, inaugurarà una altra botiga a Roma.

Actualment, l'empresa disposa d'una xarxa de 151 botigues repartides en onze països: l'Estat espanyol (91), Itàlia (23), França (16), Portugal (1), Bèlgica (7), Andorra (1), Colòmbia (7), Panamà (1), Àustria (2), Luxemburg (1) i Mèxic (1).

A banda de les botigues físiques, l'empresa té una potent plataforma de comerç electrònic a través del seu lloc web: www.eurekakids.es, una botiga en línia disponible en set idiomes des de la qual exporta i ven els seus productes a tot el món.

Entre aquests productes, hi ha més de tres mil referències, joguines adreçades a despertar la intel·ligència dels nens i molt allunyades de les joguines bèl·liques i sexistes. Així, són joguines pensades per a nens de totes les edats amb el compromís de formar futures generacions amb les joguines de sempre, segons afirma l'empresa.

LA XIFRA

151
botigues
té l'empresa gironina repartides en diversos països en règim de franquícia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia