Successos

El veí de Lloret desaparegut es va “desorientar” anant a la feina

Joan Pujadas, el veí de Lloret de Mar que va desaparèixer anant a la feina dimecres al matí i que va aparèixer a casa seva dijous a la nit, va rebre ahir l'alta de l'hospital Trueta, on va ingressar la nit que va tornar a casa.

Els metges descarten que tingués cap ictus, com s'havia plantejat en un principi com a causa de la seva desorientació, però es farà un seguiment mèdic per intentar esclarir què va fer que es despistés quan anava a treballar. La seva dona, Imma Terradas, va explicar ahir, després que Pujadas rebés l'alta mèdica, que la família està molt contenta que Pujadas hagi tornat a casa sa i estalvi, i va voler agrair el suport que ha rebut des de totes les instàncies i, sobretot, de tots els que van participar en les tasques de rescat. “No tenim prou paraules per agrair el que s'ha fet. S'ha mobilitzat gent d'arreu de Catalunya per buscar el meu marit, i el més important ara és que és a casa amb nosaltres”, va dir Terradas. La dona va explicar que ella va passar dos dies sense menjar ni dormir participant en la recerca, en la qual fins i tot es van arribar a portar gossos rastrejadors, tot i que no van aconseguir trobar-lo.

La dona també va voler posar fi a tota mena de rumors que li han arribat, amb teories fins i tot inversemblants del que li havia passat al seu home. Va explicar que Pujadas no pren cap medicació i que no estava en tractament per res i que no estava deprimit, com s'havia apuntat en un principi. La desorientació que va patir va fer que Pujadas acabés passant la nit al ras, fins que dijous al vespre va anar seguint llums per poder arribar des d'una zona boscosa en una urbanització fins a casa seva, cap a quarts d'onze de la nit. Pel que fa a la seva situació actual, Terradas va dir que ja està perfectament i que totes les proves que li han fet a l'hospital han donat resultats normals, tot i que estarà uns dies reposant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia