cultura

El professor Josep Guia obre la setmana cultural del Micalet

A la xarrada prevista abordarà l'humanisme renaixentista de Joan Roís de Corella

Hui dimarts 25 de novembre, a les 19.30 hores, la Societat Coral el Micalet, dins de la seua Setmana Cultural dels Premis Miquelet 2014, acull la conferència ‘La personalitat polièdrica de Joan Roís de Corella, el gran escriptor del segle XV', a càrrec del professor Josep Guia.

Guia és doctor en Matemàtiques i Filologia per la Universitat de València. Actualment és Vicerector de la Universitat Catalana d'Estiu. Com a militant i dirigent del PSAN ha escrit llibres sobre la qüestió nacional com “És molt senzil: digueu-li Catalunya” (1985), o “València, 750 anys de nació catalana”, pel qual va rebre el premi Joan Fuster 1988.

Quant a la literatura catalana del segle XV ha escrit llibres com “De Martorell a Corella. Descobrint l'autor del Tirant lo Blanc” (1996) i “Ficció i realitat a l'Espill. Una perspectiva fraseològica i documental” (2010), a més de molts articles sobre l'obra de Corella.

La conferència comptarà amb el president de la Societat Coral el Micalet, Tonetxo Pardinyas, com a presentador i moderador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia