Esports

Catalunya signa una altra golejada, 13-0 contra els EUA

La selecció nacional continua líder a la Copa Amèrica

La selecció nacional d'hoquei patins ha aconseguit una nova victòria i una altra vegada per contundent golejada, aquest cop davant els Estats Units, a qui ha infligit una severa derrota de 13 gols a 0. Amb aquest resultat, Catalunya es manté líder de la Copa Amèrica d'hoquei sobre patins en guanyar tots els seus partits que ha disputat fins el moment.

El combinat català, que es va adherir a la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP) al desembre del 2006, ha sumat ja quatre victòries, primer contra Argentina (6-3), per seguir amb grans golejades contra Sud-àfrica (10-1) i Colòmbia (11-0), a la qual cal afegir ara la victòria sobre els EUA.

Amb dotze punts dels dotze possibles, Catalunya és clarament una de les més fermes candidates a arribar a la final. Tot i això, a la selecció catalana encara li falta disputar dos partits contra dues de les seleccions més potents del campionat Xile i Brasil, amb l'afegit que tots dos partits es disputen en un mateix dia, aquest dijous, 1 de novembre. El primer dels partits, contra Xile, a les 15:00 (hora catalana) i contra Brasil a les 23:45h. Aquest últim partit serà televisat pel 33.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.