Suquen 69 dies després

El Montblanc empata contra la Sènia i trenca una ratxa de més de dos mesos sense marcar

1a Regional

1ue montblanc:

Campanera, Ramos, Oscar, Muriana, Carlos, Manolín, Hicham (Jan), Pop, Oliver, Messi i Sabido.

1la sènia:

Rai, Iván, Félix, Marcé, Litmi, David (David II), Tolosa, Juan (Isaac), Lozano (Jofre), Eugeni i Pol.

Gols: 1-0 (10') Hicham, 1-1 (46') Isaac.

Àrbitre: Roca Molné. Targetes grogues: Pop i Oliver pels de la Conca de Barberà i Félix, Tolosa i Lozano pels visitants. Targetes vermelles: Sabido (89').

Després de més de dos mesos negats de cara a porteria, la UE Montblanc per fi va veure la llum i dissabte es va retrobar amb el camí del gol. Seixanta-nou dies després de marcar per última vegada, els montblanquins van tornar a sucar. La víctima, la Sènia, que tot i el gol en contra va poder arrancar un valuós punt en la seva visita a Montblanc.

Els de la Concà de Barberà, que no marcaven des del passat dia 7 de desembre (victòria per 1-3 al camp de l'Oleastrum), van trencar aquest cap de setmana una nefasta ratxa de set derrotes consecutives en lliga i van sumar el primer punt d'aquest any 2009. El matiner gol d'Hicham, que precisament també va marcar en el partit d'ara fa més de dos mesos contra l'Oleastrum (Rovira i Carlos van ser els altres dos autors dels gols), va servir per obrir la llauna contra la Sènia, quan només havien transcorregut 10 minuts de joc. El gol va donar molta tranquil·litat als locals, que van dominar amb certa solvència durant la primera meitat. En el minut 46 de partit, però, la Sènia va anivellar el marcador amb una diana d'Isaac, que va significar una autèntica gerra d'aigua freda pels montblanquins. Va ser un d'aquells gols anomenats psicològics, que va deixar grogui al conjunt de la Conca.

Els locals van intentar refer-se del cop i mica en mica van tornar a portar perill a la porteria rival. La falta d'encert en els metres finals i les urgències provocades pel nerviosisme que comporta ocupar l'últim lloc de la classificació, però, van ser una llosa massa pesada pel Montblanc, que al final es va haver de conformar amb un empat.