Barça

Xavi rep el Premi Catalunya de l'Esport

El migcampista aconsegueix el guardó per la seva brillant trajectòria al Barça

Està a quatre partits de ser el jugador que més vegades ha vestit la samarreta blaugrana

El jugador del Barça Xavi Hernàndez ha estat distingit aquesta nit amb el Premi Catalunya de l'Esport que ha concedit un jurat nomenat per la secretaria general de l'Esport de la Generalitat i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Xavi ha rebut el guardó per la seva “brillant trajectòria” al FC Barcelona, que consta de dues Lligues de Campions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d'Europa, cinc Lligues, una Copa del Rei i tres Supercopes d'Espanya. A més, el migcampista està a quatre partits de superar el mític defensa blaugrana Migueli, que és el jugador que més vegades ha vestit la samarreta blaugrana. Tot i això, la seva trajectòria podria tenir un moment encara més culminant el 10 de gener a Zuric si obté la Pilota d'Or, per a la qual també estan nominats els seus companys Andrés Iniesta i Lionel Messi.

Aquesta és la primera edició del Premi Catalunya de l'Esport, que pretén prendre cos en el futur per distingir la carrera d'esportistes catalans. El guardó l'ha lliurat el vicepresident de la Generalitat en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.