Barça

Golejada del Barça contra el Valerenga noruec (0-7)

Alexis, Tello, Messi, Jonathan Dos Santos, Dongou (2) i Roman han estat els golejadors d'un partit molt còmode per als blaugrana

Abans de començar s'ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'accident ferroviari de Santiago de Compostel·la

Domini i golejada. El segon amistós de la pretemporada blaugrana ha acabat amb un 0-7 amb gols d'Alexis, Tello, Messi, Jonathan Dos Santos, Dongou (2) i Roman. El partit entre el Valerenga i el Barça ha començat amb un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'accident ferroviari de Santiago de Compostel·la.

El Barça ha repetit l'onze titular que va perdre contra el Bayern a Munic. Però avui, en el minut 4, Alexis ha aprofitat una passada de Leo Messi i ha inaugurat el marcador. Dos minuts més tard, Messi ha tornat a fer una assistència, en aquest cas a Tello, que ha fet el segon gol del Barça. I poc abans del primer quart d'hora, el mateix Messi ha fet el 0-3 amb una jugada individual. En el minut 42, Alexis ha fet una passada a Dos Santos, que ha marcat el quart.

La segona part ha començat amb canvis a l'onze blaugrana: Oier per Pinto, Samper per Song i Dongou per Messi. Precisament, el jove camerunès ha estat el gran protagonista de la segona part amb dos gols més pràcticament consecutius, en els minuts 51 i 55, després de grans passades d'Alexis en les dues ocasions. El FC Barcelona ja guanyava de sis. A pocs minuts del final, però, Joan Roman ha rematat la golejada al conjunt noruec.

El d'avui ha estat l'últim partit de Jordi Roura i Rubi a la banqueta, mentre el Tata Martino veia el partit des de la llotja.