Futbol català

Albert Canal, un retorn molt benvingut

Futbol. 2a divisió B. El Llagostera obté la cessió per una temporada del central olotí, que s'havia quedat sense lloc a l'Espanyol B

Albert Canal era un dels joves amb més projecció del filial de l'Espanyol, i la temporada passada va anar convocat diversos partits amb el primer equip i fins i tot hi va debutar, contra el Celta en la copa. Tot i això, l'olotí tampoc ha resistit a la sorprenent neteja de l'Espanyol B, que ha canviat l'equip de dalt a baix. Amb un any més de contracte, el club li va fer saber que seria bo buscar una cessió. I qui n'ha dit bé és el Llagostera, que reforça l'eix de la defensa amb un jugador conegut i de bon nivell.

“Si havia d'anar a un equip de segona B, ho tenia claríssim”, va explicar ahir el central d'Olot, que torna a l'equip des del qual va fer el salt a l'Espanyol. “Torna a casa. Com van fer Granell i Javi González. La gent té memòria”, va comentar Oriol Alsina, orgullós de tornar a disposar de Canal: “No ens ha de demostrar res perquè ja el coneixem. Ens anirà molt bé.” El defensa, de 21 anys, va arribar a Llagostera el 2010, des del Girona de divisió d'honor juvenil. Al conjunt llagosterenc hi va estar mitja temporada –setze partits, 1.430 minuts i un gol– abans que s'hi fixés l'Espanyol. En el filial blanc-i-blau també era un fix –va jugar sencers tretze dels catorze primers partits de la temporada passada–, però ara, amb canvis en l'àrea esportiva, el club ha decidit donar un munt de baixes. De Canal, que té una temporada de contracte –i l'opció de prorrogar-lo per una altra–, no se n'ha volgut desprendre, però sí buscar-li una cessió.

En recuperació

Albert Canal arriba a Llagostera en la recta final de la recuperació d'una lesió que li ha impedit jugar des de finals de gener. El defensa es va fer una subluxació de ròtula. Ahir ja va fer el primer entrenament amb el Llagostera, però encara no està en plenes condicions.

Per nosaltres, una alegria immensa. És una garantia i serà molt important en aquest equip
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
Un cop assumit que aniria cedit, Llagostera era la millor opció. Els conec i hi vaig estar molt bé
Albert Canal
DEFENSA DEL LLAGOSTERA

Salamero, presentat demà

El Llagostera té molt accelerada la confecció de la plantilla, però encara compta fer un parell de moviments més. A canvi, el més probable és que acabi cedint algun jugador i es quedi amb 22 homes a la plantilla. El club presentarà demà al migdia Javi Salamero com a nou director esportiu. També té previst incorporar un adjunt a la presidència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.