Futbol. Amistós. El conjunt dirigit per Arnau Sala no va tenir pietat d'un dèbil Sàbat que va demostrar que està menys en forma que els figuerencs

EFg. Sàbat1

Figueres7

EF. GIRONÈS SÀBAT: Donat, Montero, Joaquín, Pau, Soto, Santaló, Cebrián, Delgado, Cristian, Mateu i Stiven; Aritz, Orri, Alsonso, Pujol, Pérez, Bou i Jordi Micaló.

FIGUERES: Reig, Argi, Murga, Busquets, Cornellà, Moñino, Jairo, Karam, Yoann, Pol Compte i Sile; Ureña, Alforcea, Grau, Serra, Pedro, Marc Vilà, Marc Mas i Teixi.

GOLS: 0-1 (9') Cornellà. 0-2 (13') Pol Compte. 0-3 (17') Argi. 1-3 (36') Stiven. 1-4 (47') Marc Vilà. 1-5 (48') Marc Mas. 1-6 (50') Teixi. 1-7 (68') Teixi.

ÀRBITRE: Hernández Ramos. T.G.: Cebrián i Mateu; Grau. T.V.: cap.

PÚBLIC: 150 espectadors en el Municipal de Camprodon.

COMENTARI: El Figueres no va tenir cap problema per desfer-se del Sàbat en un partit marcat per la diferència de potencial i d'estat físic de tots dos equips. Els figuerencs van sortir concentrats sobre el terreny de joc i ja ben d'hora van disposar de les millors ocasions. En el minut 17, el marcador ja reflectia un clar 0-3, i en els primers 3 minuts de la segona part, la Unió va sentenciar (1-5) amb un gol del debutant, Marc Mas.