Futbol català

Salamero, al Nàstic

Futbol. Llagostera. Javi Salamero deixa la direcció esportiva de l'equip blaugrana i s'incorpora al Nàstic de Tarragona com a entrenador

Javi Salamero torna a les banquetes i ho farà a la del Nàstic de Tarragona, rival del Llagostera a la 2a divisió B. El fins ahir director esportiu de l'equip llagosterenc arribarà a Tarragona per substituir Kiko Ramírez. Ramírez va ser destituït després d'empatar al Nou Estadi (1-1) contra l'Atlètic Balears.

Salamero, doncs, repeteix una situació coneguda en la seva carrera com és agafar un equip tocat pels mals resultats. Si l'any passat era el Girona a la 2a divisió A, el nou tècnic grana s'incorpora a un equip que després de vuit partits disputats només ha sumat una victòria, i amb 7 punts ocupa llocs de descens en la categoria de bronze del futbol estatal.

Javi Salamero va arribar a Llagostera el mes de juliol passat, després que no li surtis cap oferta per entrenar o dirigir la part esportiva d'un club de 2a A. L'amistat que l'uneix amb l'entrenador llagosterenc, Oriol Alsina, va ser clau per tancar la seva incorporació. En l'acte de presentació de Salamero també es va anunciar que l'expresident del Girona, Ramon Vilaró, també s'unia al projecte llagosterenc. En aquests tres mesos amb l'entitat blaugrana, Salamero ha desenvolupat funcions de suport al cos tècnic, de scouting de rivals i també de desenvolupament del futbol base.

L'experiència de Salamero en la 2a B va ser en la temporada 2007/08, quan amb ell a la direcció esportiva i amb Raúl Agné a la banqueta, el Girona va aconseguir l'ascens.

De soci a rival

Amb la seva incorporació al Nàstic de Tarragona, Javi Salamero reforça un rival del Llagostera a la lliga. L'objectiu del conjunt grana a principi de temporada era tornar a 2a A com més aviat millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.