Futbol català

Cop d'autoritat banyolí

Futbol. 2a catalana. El Banyoles es va mostrar molt sòlid en defensa i efectiu en atac per superar el Girona i consolidar el lideratge

banyoles2


GIRONA b0


El Banyoles va obtenir el triomf contra el segon classificat, el Girona, i amplia a nou la diferència respecte al seu perseguidor. La dinàmica del partit va estar marcada per un Girona que tenia la possessió però no disposava d'ocasions clares de gol, i un Banyoles molt fort en defensa i letal al contraatac. El primer gol dels banyolins va arribar gràcies a una canonada des de fora l'àrea d'Isaac que va entrar per tot l'escaire. En la segona part el Girona ho va continuar intentant, però va topar una vegada i una altra amb la defensa del Banyoles. Amb el temps ja acabat i el Girona abocat a l'atac, de nou un contraatac va permetre a Bonaventura encarar-se al porter gironí i sentenciar marcant el 0-2. En el temps afegit Carrera va enviar una pilota al pal i Litus va ser expulsat. El Banyoles continua liderant amb mà de ferro la lliga.

GIRONA B: Andrés, Robert (Pepe, 77'), Ribu, Mas, Bonmatí, Herrera, Toni (Muñoz, 53'), Sebas (Isma, 60'), Arjona (Fran, 60'), Quiti (Dembo, 53') i Litus. BANYOLES: Moreno, Uri Pla, Bayot (Casas, 88'), Dani, Edu (Bonaventura, 46'), Andoni, Cori, Isaac Oliveres (Tià, 60'), Teixidó, Ignasi (Martí, 75') i Jordi. GOLS: 0-1 (45') Isaac. 0-2 (90') Bonaventura. ÀRBITRE: Youssef Baghgdadi. T.G.: A Ribu, Bonmatí, Rossell i Robert. A Andoni, Ignasi, Bonaventura i Martí. T.V.: A Litus (92'). PÚBLIC: 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.