HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Barça té un inici plàcid a la pista del Quévert

El Barça Sorli Discau va tenir un inici plàcid en la lliga europea i es va imposar per 0-3 en la seva visita a la pista del Quévert francès. Els blaugrana ja dominaven per 0-2 en el descans, i si no van aconseguir més gols va ser per la bona actuació del porter internacional francès Gelebart. El Barça va inaugurar el marcador gràcies a Adroher i, cinc minuts després, David Páez va fer el 0-2 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat, els gols van trigar a arribar i només a set minuts de la fi Ordeig va fer el 0-3 definitiu.