HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

S'aplana el camí

El Noia va fer ahir a la pista del Reus un pas endavant per classificar-se per a la final a sis

TECNOL REUS

4

NOIA FREIXENET

4

TECNOL REUS:

Trabal, Jordi Garcia, Caldú, Negro Páez i Mirko Bertolucci –equip inicial–; Molet, Albert Casanovas, Sandro Bertolucci i Francesc Gil.

NOIA FREIXENET:

Puigbí, Feixas, Cabestany, Del Amor i Mitjans –equip inicial–; Cáceres, Francesc Bargalló i Esteller.

GOLS:

0-1 (10') Cabestany.0-2 (13') Mitjans. 1-2 (21') Albert Casanovas. 1-3 (40') Cabestany. 2-3 (40') Molet. 3-3 (41') Molet, de penal. 3-4 (45') Francesc Bargalló. 4-4 (47') Sandro Bertolucci.

ÀRBITRES:

Pinto i Afonso (Portugal).
T.B.:
Sandro Bertolucci, Molet, Feixas i Mitjans.

El Noia va obtenir un empat molt meritori a Reus que li aplana el camí per ser a la final a sis, tot i que hauria pogut guanyar perquè va anar gairebé sempre al davant. En cas d'un hipotètic empat final, l'equip de Sant Sadurní té al seu favor amb el Reus la diferència de gols, perquè en la primera volta es va imposar per 3-2.

Primer es va avançar amb un contundent 0-2 i després va tenir un altre cop un avantatge de dos (1-3) i a cinc minuts del final es va tornar a situar al davant (3-4). Tot i això, en la darrera acció el Tecnol Reus va disposar d'una falta directa quan només faltaven 17 segons. La va llançar l'italià Mirko Bertolucci i es va estavellar al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.