FOLLONICA:
Fontana, Bresciani, Bracali, Polverini i Molina –equip inicial–; Ordóñez, Salvadori i Franchi.
AGD MATARÓ:
Esteva, Gassó, Puig, Florenza i Truyols –equip inicial–; Feliu, Giralt, Creixell i Serra.
1-0 (11') Polverini. 2-0 (12') Molina, de falta directa. 3-0 (15') Ordóñez. 4-0 (18') Molina. 4-1 (26') Gassó. 5-1 (28') Ordóñez, de penal. 6-1 (42') Molina. 7-1 (46') Florenza en pròpia porta. 8-1 (48') Ordóñez. 9-1 (49') Franchi.
ÀRBITRES:
Pedro Serra i Filipe Lopes (Portugal).
T.B.:
Florenza i Giralt.
COMENTARI:
L'AGD Mataró va ser golejat a la pista del Follonica italià en un partit on no va estar encertat de cara a porta, i en què l'arbitratge va ser molt casolà i els va perjudicar clarament. Amb aquesta derrota el Mataró s'allunya de la possibilitat de ser segon i jugar l'eliminatòria de repesca. En els primers deu minuts, els mataronins van plantar cara i van tenir les seves ocasions, però en el minut 11 va encaixar el primer gol i en el 15 ja perdia per 3-0. Aquesta diferència ja va ser insalvable, i tot i que en l'inici de la segona meitat Giralt va fer el 4-1, tot seguit els àrbitres es van inventar un penal i els italians es van tornar a distanciar. Els mataronins van intentar mantenir la diferència de gols particular –a casa van guanyar per 4-1–, però el seu intent de seguir jugant i buscant el gol no va tenir recompensa i va arribar una clara golejada. / EL 9