HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

ANADA DE L'ELIMINATÒRIA DE REPESCA

El campió s'envalenteix

El Tecnol Reus goleja el Lloret en l'anada de la repesca i s'apropa a la final a sis

El «Negro» Páez, que va fer dos gols, va ser una peça important per a la clara victòria

Alejandro Domínguez
TÈCNIC DEL TECNOL REUS
«És un resultat molt bo, l'objectiu era guanyar»
«És una llàstima el gol que ens han fet, però hem estat defensant bé durant 49 minuts»
«L'equip ha jugat molt bé, sobretot en l'aspecte tàctic»
«El Negro Páez ens ha donat tranquil·litat tàctica»
«Hem començat defensant al màxim possible i a través d'aquesta concentració defensiva s'ha construït l'atac»
Ivan Tibau
TÈCNIC DEL LLORET
«Ha estat un partit dolent, no hem estat encertats i no hem fet el partit que volíem»
«Quatre dels cinc gols han estat regalats per la nostra falta d'atenció»
«Un 5-1 en contra és molt complicat»
«La segona part ha estat una mica millor i hem arribat més a porteria»
«Hem tingut present que hi ha un altre partit, el 5-1 no és definitiu i farem tots els possibles per remuntar»

El Tecnol Reus es va posar de cara l'eliminatòria de repesca per anar a la final a sis guanyant el Lloret en l'anada per un contundent 5-1. El primer acte d'aquesta ronda definitiva va ser superat amb bona nota pels reusencs i ara caldrà esperar a dissabte vinent per certificar una classificació que no es pot escapar de cap manera. El campió de la lliga europea no pot faltar a la cita amb els millors. Cinc gols, dos en la primera part i tres en la segona, van fer possible un resultat que deixa en una situació límit el Lloret i que, en canvi, converteix encara en més favorit el conjunt roig-i-negre per ser un dels dos equips que treguin el bitllet per a la fase final en aquesta eliminatòria de segons de grup. Un parell de gols de José Luis Negro Páez i Mirko Bertolucci i un darrer de Jordi Garcia van fet possible un marcador només maquillat en els darrers instants pel gol de Xavi González, però que no esborra gens de mèrit local.

El partit va començar prou bé per al conjunt roig-i-negre, que va anar a la recerca del gol amb intensitat i de totes les maneres, ja que va alternar constantment el tir llunyà amb les jugades dins del quadre. El Lloret, per la seva banda, també va tenir ocasions més aïllades però sense gaire èxit, sucumbint a mesura que passaven els minuts. En els primers cinc minuts, tots els jugadors roig-i-negres ho van intentar, però cap no va aconseguir el seu propòsit, ja que o els va faltar definició o el porter visitant Ferran Serra va estar al seu lloc. Els reusencs ho van continuar intentant i amb una defensa ben forta i un Trabal concentrat el Lloret no va fer mal ni va generar jugades de perill. Llavors va entrar en el partit el Negro Páez, que va revifar els seus companys. L'argentí, amb un sol minut a la pista, va aconseguit fer el primer gol del partit, sortint de fora del quadre i rematant mentre es girava. El gol no podia arribar en un moment millor, ja que els homes d'Alejandro Domínguez estaven fent un bon joc però els faltava només una empenta que Páez els va saber donar. Animats, van buscat el segon gol, que va arribar en menys de dos minuts, quan Mirko Bertolucci va picar la bola i la va endinsar a la porteria. Amb un 2-0 al marcador, el Tecnol Reus va poder fer el seu joc amb tranquil·litat, complicant-li les coses al Lloret, que va continuar sense mossegar amb força. Els reusencs, en canvi, no es van cansar de buscar el tercer gol però no el van fer abans del descans.

A la sortida dels vestidors, el partit va continuar en la mateixa tònica. El Reus va buscar sentenciar el matx i el Lloret, capgirar el marcador com fos. Els visitants van tenir alguna ocasió, més clara que en el primer temps, però en l'últim toc no van estar fins. Tot i així, van estar més col·locats en defensa i els locals ho van tenir una mica més difícil per arribar a la porteria contrària. Però les coses es van posar encara més a favor per als roig-i-negres quan, a deu minuts del final, l'autor de l'1-0, Negro Páez, va fer la tercera diana reusenca i va sentenciar el matx. En menys de dos minuts els roig-i-negres van aconseguir el quart gol de Molet. El 4-0 ja era un marcador magnífic per a aquest partit, però encara va ser millor amb el cinquè de Jordi Garcia. El Lloret, a la desesperada, va poder batre Trabal a dos minuts del final, però el 5-1 continua sent un resultat esplèndid i gairebé definitiu.

TECNOL REUS
5
LLORET
1
TECNOL REUS:
Trabal, Mirko Bertolucci, Molet, Jordi García i Caldú –equip inicial–, Negro Páez, Albert Casanovas, Francesc Gil i Sandro Bertolucci.
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Xavi González i Lladó –equip inicial-, Martos i Crespo.
GOLS:
1-0 (12') Negro Páez. 2-0 (14') Mirko Bertolucci. 3-0 (40') Negro Páez. 4-0 (42') Molet. 5-0 (46') Jordi García. 5-1 (48') Xavi González.
ÀRBITRES:
Jorge Ventura i Luis Inácio (Portugal).

Dissabte vinent, amb àrbitres portuguesos

El partit de tornada es jugarà el dia 17 a 2/4 de 8, segons ha notificat el comitè europeu, que ja ha designat els àrbitres del partit. Els col·legiats seran els portuguesos Rego Lamela i José Monteira. El municipal de Lloret de Mar, per tant, viurà un altre gran esdeveniment en pocs mesos. Primer va ser la final a quatre de la CERS de l'exercici passat, el mes de febrer va ser la seu de la copa que es va endur el Vic i la setmana vinent veurà probablement el partit més important de la història del club selvatà, perquè el Lloret mai no ha arribat a una fase final de la màxima competició europea de clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.