Hoquei sobre patins

El Girona torna a golejar i jugarà la final a quatre

Hoquei sobre patins. Les gironines van derrotar l'Arenys de Munt i lluitaran pel títol de la copa d'Europa femenina en la seva primera aparició

ARENYS MUNT0

GIRONA5

El Girona va fer una mica més d'història en classificar-se per a la final a quatre de la copa d'Europa femenina després de tornar a golejar l'Arenys de Munt en la tornada dels quarts de final. Les gironines van ser molt superiors a les maresmenques i van passar amb un 11-0 en el global de l'eliminatòria.

En l'inici del partit, l'Arenys de Munt va sortir amb força a buscar atacs directes a la porteria i en els primers minuts van tenir les seves bones ocasions. Laia Salicrú va estar molt bé, va fer una bona primera meitat i va mantenir el marcador a zero. A partir que el Girona va marcar l'1-0 en un contraatac, les arenyenques es van venir una mica avall i les locals van agafar el domini del partit. Tot i això, l'Arenys de Munt va seguir lluitant per aconseguir almenys el triomf en el partit. En una gran jugada del Girona va arribar el 2-0 i fins al descans van controlar el joc.

En la represa va entrar la segona portera Virginia Díaz i també va tenir una gran actuació ja que les locals van baixar un xic la intensitat i l'Arenys de Munt va buscar el gol. El Girona, però, va seguir marcant: Carla Gri va fer dis gols seguits i va sentenciar el partit i la classificació.

El Voltregà va ser eliminat i no podrà defensar el seu títol per un gol d'or en la pròrroga (3-2), ja que havia perdut per 2-0 a la pista del Coutras. El Biesca Gijón es va classificar tot i perdre (4-5) contra l'Iserlohn alemany al qual havia guanyat en l'anada. El Lobinhos portuguès completa els rivals.

GIRONA: Laia Salicrú, Adriana Gutiérrez, Vanessa Daribo, Laia Castro i Carla Dorca –equip inicial–, Virginia Díaz, Carla Gri, Laura Viella, Anna Hervás i Ariadna Cabezas. ARENYS DE MUNT: Viki Rodríguez, Jana Verdura, Elena Ruiz, Maria Majó i Maria Roca –equip inicial–, Cristina Elie, Marta Espinal i Laia Ibáñez. GOLS: 1-0 (5') Castro. 2-0 (12') Gutiérrez. 3-0 (23') Gri. 4-0 (26') Gri. 5-0 (30') Viella. ÀRBITRES: Tartarelli i Fermi (Itàlia).