HALTEROFÍLIA

TROFEU CIUTAT DE GIRONA

El poder veneçolà

El combinat sud-americà s'imposa fàcilment en el triangular

Sergi Martínez, el millor català malgrat la seva baixa forma

Després de dos anys veient per Fires un enfrontament entre Itàlia i Catalunya, ahir va tornar la fórmula del triangular, molt més atractiva i sobretot si hi ha el nivell alt entre els competidors, com va ser el cas de la pugna matinal. El combinat de Veneçuela va fer acte de presència ahir en el gimnàs del pavelló Lluís Bachs de Sant Narcís, després de l'absència de l'edició de l'any passat quan va anunciar en el darrer moment que no viatjaria a Catalunya. Els tres primers aixecadors en la competició d'ahir van ser veneçolans. El millor va ser Renso Balza, que va aixecar 325 en total olímpic, 182 en dos temps. El segon en la taula final va ser José Ocando, amb 316 (178 en dos temps), i tercer, Henri Blanco, amb 285 (155 en dos temps). El millor català va ser Sergi Martínez, convocat a última hora, amb molts pocs entrenaments i molt lluny encara de la seva millor forma. Va aixecar 285 (amb 153 en dos temps). David Carrasco del GEiEG, com Martínez, va aixecar 193 quilos (100 en dos temps); Jonathan Hernández, del Lleida, 214 (117); Sebastián Paredes, 246 (133), i José Santiago, 270 (140), aquests dos últims del Matadepera.

La selecció de Veneçuela va encapçalar el rànquing final amb 1.865 punts, al davant de la de Catalunya, amb 1.553 i, en últim lloc, Itàlia, amb 1.446 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.