Societat

L'Agrupament Ernessenda de Carcassona de Barcelona i Escacs Vivents d'Arenys de Munt, premis Ateneus 2014

El reconeixement a la Integració és per al projecte ‘La diversitat social al Centre', del Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià i el Centre Assís

El fil imaginari, Jove emprèn i Cartografies sensibles, altres guardonats

La Federació d'Ateneus de Catalunya ha atorgat aquest dilluns al vespre els 25 Premis Ateneus, que busquen donar “visibilitat al moviment associatiu” i reconèixer la tasca que fan “els ateneus i entitats culturals” sense ànim de lucre. Així, aquest 2014 han estat premiats l'Agrupament Escolta Ermessenda de Carcassona, del Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (categoria Jove, proposa!); els Escacs vivents del Centre Moral d'Arenys de Munt (categoria Creativitat Artística); El fil imaginari, del Casal Societat La Principal de Vilafranca del Penedès (categoria de Mitjans de comunicació); Jove emprèn, del Centre Sant Vicenç de Sarrià (en Capacitat d'Innovació); i Cartografies Sensibles, de Plataforma d'Educació Social Salesians Sant Jordi (en Foment de Participació).

També s'ha entregat el Reconeixement a la Integració Social al projecte La diversitat social al Centre que lluita per la normalització social de les persones en risc d'exclusió al barri de Sarrià de Barcelona, i que duent a terme el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià i el Centre Assís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia