Societat

Subvencionen uns mil projectes socials que fan atenció integral

Oberta la convocatòria d'ajuts de l'Obra Social La Caixa

El 2014 va destinar més de 20 milions a 930 iniciatives

Les entitats socials poden presentar els seus projectes per aspirar a rebre suport econòmic de l'Obra Social La Caixa si treballen en el terreny de la promoció de l'autonomia i atenció a la discapacitat i a la dependència, l'habitatge temporal d'inclusió social o la lluita contra la pobresa. També si són projectes per a la inserció sociolaboral, d'acció social i interculturalitat, de l'ús de l'art per a la millora social o d'emprenedoria social.

En la convocatòria per aquest any, entre altres aspectes, es valorarà l'atenció integral a la persona, així com que siguin complementaris amb els recursos existents al territori i que estiguin implicats en la comunitat on es desenvolupen. El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, va destacar ahir el compromís de l'entitat amb “les iniciatives socials que acullen la vulnerabilitat de les persones que més pateixen per convertir-la en la força i l'apoderament de les seves vides”.

L'any passat, més de 60.000 persones en situació de vulnerabilitat es van beneficiar d'aquests ajuts a Catalunya, i més de 321.900 a tot l'Estat. L'Obra Social va invertir més de 20 milions en 939 projectes.

LA XIFRA

15.000
euros
de premi es concediran a cadascun dels deu millors projectes de tot l'Estat que destaquin en innovació social.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia