cultura

Tret de sortida del 21è concurs Rafael Anglada de Santa Coloma

La 21a edició del concurs de teatre amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners tindrà set companyies participants i començarà el 25 de gener. Tot i així, avui ja hi ha un primer tast de teatre, amb una actuació, tot i que fora de concurs, a càrrec de la companyia Apsarah, d'Anglès, que representarà l'obra Cartes de Seda al Teatre Catalunya (1/4 de 7 de la tarda).

Les companyies participants en el concurs són: La Laguna Teatre de Sils (25 de gener), La Tropa Teatre de Vilassar de Mar (1 de febrer), Teiatròlics de Banyoles (8 de febrer), Blaugrana Escena de Sant Feliu de Codines (15 de febrer), El Mirall de Blanes (22 de febrer), Tequatre de Figueres (1 de març) i Alba Nova de Bescanó (8 de març). El 14 i 15 de març (fora de concurs), actuaran l'Associació Cultural Grup de Teatre de Sant Hilari i l'Agrupació Teatre La Clau. La companyia Fora de Vola de Banyoles també farà una representació (fora de concurs), el dia 22 de març. El lliurament de premis tindrà lloc el 21 de març. El concurs de teatre amateur Rafael Anglada està organitzat per l'associació de teatre La Clau i l'Ajuntament de Santa Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia