Política

Alerta per actes incívics en barris blanencs

ICV-EUiA ha demanat que es convoqui la junta local de seguretat

El grup municipal d'ICV-EUiA a Blanes ha registrat una instància demanant la convocatòria urgent d'una junta de portaveus, i la convocatòria extraordinària de la junta local de seguretat ampliada als grups municipals i les associacions de veïns i veïnes arran de l'augment d'incivisme i inseguretat al barri dels Pins.

La coalició exposa que en les darreres setmanes “han anat en augment els danys a vehicles i habitatges, així com les baralles, els crits i l'acumulació d'ampolles trencades als carrers del barri dels Pins, on es troba la principal zona d'oci nocturn de Blanes, i al de la Plantera, per on els joves es desplacen per anar i tornar de l'estació de tren de Blanes”. Per aquest motiu, ICV-EUiA de Blanes va celebrar al local de l'agrupació al barri de la Plantera una reunió amb una quarantena de veïns dels barris afectats en què es va debatre sobre la situació i les mesures a proposar per arranjar els problemes d'incivisme. En la reunió es va assenyalar la necessitat que el Departament d'Interior de la Generalitat reforci la seguretat a Blanes, tal com es va fer fa uns anys arran dels aldarulls a la riera de Lloret. Per tot plegat, ICV-EUiA ha demanat la convocatòria extraordinària de la junta local de seguretat de Blanes, formada per la policia local, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil, sol·licitant que s'ampliï a la resta de grups i a les associacions de veïns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia