Política

Lupiáñez aspirarà a mantenir l'alcaldia de Blanes pel PSC

L'actual regidor d'Urbanisme, relleu de Marigó, serà ratificat divendres

Les primàries al PSC de Blanes no caldran, perquè el termini per presentar avals per a candidatures va acabar divendres sense que es presentés ningú, a banda del regidor d'Urbanisme, Miquel Lupiáñez.

El regidor va ser proposat per l'executiva local, i la seva candidatura per encapçalar la llista del PSC serà ratificada divendres en l'assemblea de militants. Lupiáñez explica que encara no ha pensat en la llista, però que es farà una comissió de llistes i que pretén recollir opinions de diferents sectors de militància. “Hem de recollir opinions diferents de les que podem tenir Josep Marigó o jo mateix, hem de plantejar objectius quant a funcionament i de creixement i dinamització”, va manifestar. Nascut el 29 de desembre del 1961 a Narila (Granada), Lupiáñez té estudis de formació professional de la branca d'electricitat i treballa en una empresa de telecomunicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia