Societat

Sitges garanteix la seguretat en el carnaval

La regidora de Governació de Sitges, Vinyet Lluís, va assegurar que el dispositiu de seguretat del carnaval “no trontolla”, malgrat que els bombers voluntaris del municipi s'hagin negat a participar-hi. Els bombers van rebutjar la col·laboració amb la seguretat de la festa, desencisats amb l'Ajuntament, amb qui tenen pendent de renovar el conveni de col·laboració. El consistori, però, va garantir ahir l'eficàcia del dispositiu amb la presència de bombers professionals de la Generalitat i preveu que la relació amb el grup de voluntaris es reconduirà aviat. Segons Lluís, el conveni està encallat per qüestions administratives i legals que es resoldran en menys de dos mesos i va demanar, en declaracions a l'ACN, paciència al grup.

La regidora de Governació va afegir-hi que en els darrers anys no han pogut signar el conveni de col·laboració amb els bombers voluntaris del municipi perquè han canviat les condicions legals des de la Generalitat per atorgar subvencions a col·lectius com el seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia