Serveis

Comencen tres mesos de treballs de pavimentació a Blanes

La vila de Blanes tindrà d'aquí a tres mesos una nova pavimentació, que costarà 832.000 euros, 630.000 dels quals provenen de la Diputació. Ahir les feines van començar al carrer Mercè Rodoreda, al barri dels Pins, però la previsió és que a curt termini es millori la zona de s'Abanell i Francesc Macià, el passeig de la Marina, la plaça Catalunya i el carrer Esperança, segons informa l'Ajuntament.

Els treballs en la millora de l'asfaltatge van ser adjudicats a la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Aglomerats Girona i AMSA. L'Ajuntament també arranjarà l'avinguda d'Europa i l'avinguda de la Pau, en la connexió amb la plaça Onze de Setembre. Cal recordar que al setembre s'hauria estrenar la nova escola Sa Forcanera, entre el barri de Mas Enlaire i la GI-682. El pla d'asfaltatge es va aprovar al setembre amb l'únic suport del PSC, en el govern, i el PP.

A banda de l'asfaltatge també s'eliminaran algunes barreres arquitectòniques. A aquest capítol s'hi destinarà un 20% dels esmentats 832.000 euros. L'Ajuntament informa que s'han triat els circuits més lògics i els enllaços amb la zona turística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia