Successos

Operació policial en un local d'oci de Blanes

Els Mossos detenen un jove de Lloret per atemptat a l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra van dur a terme ahir a la matinada una operació policial al bar Kyaneos, situat al carrer Menorca, 7, de Blanes. La inspecció del local s'emmarca dins els controls habituals per prevenir conductes delictives per infraccions a la llei 1/92 relacionades, sobretot, amb el tràfic de drogues. Tot i que de moment es desconeixen els resultats de l'entrada i registre del local, ha transcendit que durant el dispositiu els Mossos d'Esquadra van haver de detenir un jove de 23 anys, veí de Lloret de Mar i de nacionalitat espanyola, per un delicte d'atemptat a l'autoritat. Segons van relatar ahir fonts policials, l'home s'hauria mostrat agressiu i va insultar els agents de l'ordre. Els fets haurien tingut lloc pels volts de les cinc de la matinada fora del local Kyaneos.

El dispositiu d'ahir arriba després que el cap de setmana anterior també es muntés a Blanes un control policial emmarcat en el dispositiu Via a l'estació de tren. El balanç va ser de tres imputats, dos per robatori de telèfons mòbils i un per haver provocat una baralla dins d'un tren, i 17 denúncies, nou per tinença i consum de substàncies estupefaents, quatre per tinença d'armes prohibides i quatre més per tinença d'objectes perillosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia