Educació

Literatura al col.legi de la Bressola de Perpinyà

L'escriptora Núria Pradas va visitar la classe de català de cinquena del col.legi de la Bressola. Acompanyada per la seva editora, va presentar el seu llibre, Heka. Un viatge màgic a Egipte, que els alumnes van llegir durant el primer trimestre.

La visita l'escriptora i l'editora va ajudar els alumnes a acabar de comprendre algunes parts del llibre que havien quedat poc clares, com per exemple, el final del llibre. L'obra tracta de la història d'un nin de 13 anys que gràcies a un amulet màgic fa un viatge en el temps a través l'Antic Egipte amb un final que queda obert, tractant-se d'una d'una trilogia, dins de la qual l'heroi, en Víctor, seguirà viatjant en el temps fins a altres grans civilitzacions, la dels víkings i la dels maies.

Els alumnes van fer moltíssimes preguntes a la Núria al voltant de llibres, d'història, d'imaginació i d'aventures. Fins i tot, i aprofitant que el llibre tenia un final molt obert, uns alumnes van poder llegir-li els finals que havien imaginat. Entre d'altes destinacions van fer aparèixer el Víctor entre dinosaures, a l'època de l'home de Talteüll, al costat d'Ulisses, a l'Edat Mitjana o a dins del Museu Egipci. La trobada va ser molt divertida per a tots i la Núria va agrair que li hagin donat moltes idees.

Finalment, els alumnes van regalar a les visitants la Nostra Auca del 7 de novembre i el llibre La carta. Fermí i Valentina a Catalunya Nord (Edicions Casablanca) .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia